• Traveline
  • Новини
  • 4 європейські туристичні напрямки літа 2024, де можна уникнути великої кількості туристів

4 європейські туристичні напрямки літа 2024, де можна уникнути великої кількості туристів

  • Traveline Agency
    24.03.2024, 22:11 108
Шукаєте туристичні напрямки в Європі, які ще не досить полулярні серед туристів? Ось кілька альтернативних варіантів популярним європейським напрямкам! Літо мінулогороку стало рекордним сезоном для туризму в Європі, і це літо, схоже, поб'є всі рекорди.
Відкрийте для себе нові європейські курорти
Корчула, Хорватія

Хорватія зараз є одним з найпопулярніших напрямків у Європі. Мільйони мандрівників влітку стікаються до таких місць, як історичне місто Дубровник, прибережне місто Спліт і чудовий острів Хвар. Якщо ви шукаєте менш відоме місце в Хорватії, вирушайте до Корчули.

Korcula, Croatia

Хоча Хвар — найпопулярніший острів Хорватії, відомий своїм гламурним нічним життям і вечірками, влітку він стає надзвичайно переповненим (і дорогим!).

Корчула знаходиться в 2,5 годинах їзди на поромі від Спліта і має зовсім іншу атмосферу. Тут набагато тихіше і спокійніше, але не менш красиво.

Аморгос, Греція

Аморгос — ідеальна альтернатива більш популярним грецьким островам, таким як Санторіні та Міконос, які влітку переповнені туристами і є мегадорогими. Ви знайдете ті ж самі чарівні пейзажі та білосніжні грецькі села, але без натовпу. На Аморгосі також є чудові пляжі з кришталево чистою водою, що ідеально підходить для купання.

Amorgos, Greece

Це найсхідніший острів Кікладського архіпелагу, до якого також належать Санторіні та Міконос, але оскільки на ньому немає аеропорту, він менш доступний, ніж більш популярні острови. Єдиний спосіб дістатися до Аморгоса — це пором. Це 5,5 годин з Афін на поромі, або ви можете сісти на пором з іншого острова, такого як Санторіні, Міконос, Наксос або Парос.

Відвідати Аморгос і насолодитися приголомшливим грецьким островом без натовпів туристів, безумовно, варто.

Сан-Себастьян, Іспанія

Сонячна Іспанія щойно побила свій туристичний рекорд: у 2023 році країну відвідало більше туристів, ніж будь-коли раніше. І це літо, схоже, буде таким же насиченим, якщо не більше. Серед найпопулярніших і переповнених туристами напрямків в Іспанії - прибережні міста, такі як Барселона, Валенсія та Малага. Південне та східне узбережжя Іспанії, безумовно, є найбільш відомими, тоді як північне узбережжя залишається недооціненим серед міжнародних туристів.

San Sebastian, Spain

Чудовим альтернативним напрямком в Іспанії, де можна уникнути великої кількості туристів цього літа, є Сан-Себастьян. Це місто на північному узбережжі Іспанії розташоване в Країні Басків, регіоні Іспанії з сильною та унікальною культурою і власною мовою. Сан-Себастьян — прекрасне місто, яке також має чудові пляжі поблизу, що робить його ідеальним літнім напрямком цього року.

Іскья, Італія

Нарешті, Іскья — чудова альтернатива Риму, Амальфітанському узбережжю та Капрі. Цей прекрасний острів знаходиться всього за 1 годину їзди на поромі від Неаполя, і все ж більшість мандрівників вирушають на сусіднє Амальфітанське узбережжя або Капрі. Обидва ці напрямки приголомшливі, але влітку вони можуть бути неймовірно переповненими і дорогими.

Ischia, Italy

Острів сповнений дивовижних розваг: від відпочинку на чудових пляжах до насолоди термальними ваннами, від дослідження старовинних замків до свіжих і смачних страв італійської кухні на березі моря.